sexnovell

Sex Noveller – Knull i militæret

Tro det, eller ei, men dette er sant. Det hendte meg i NordNorge under første helgeperm i Porsanger. Jeg og kameraten min, Leif, var på diskotek i Lakselv. Og da vi tok bussen nedover, tenkte vi kun på en ting.

Vi hadde jo hørt at de nordnorske jentene var helt ville etter kuk. Vi kom inn på diskoteket og kjøpte hver vår halvliter. Deretter sjekket vi rundt i lokalet etter det annet kjønn.

Jeg holdt på å falle sammen da jeg fikk øye på to deilige damer som kunne være mellom 17 og 20 år. Vi kjøpte en halvliter til så vi fikk motet til å stige litt.

Deretter gikk vi bort til dem og spurte om det var ledig ved bordet. De svarte vennlig og sa at vi bare måtte slenge oss ned. De presenterte seg som Siv og Åse, og praten gikk snart livlig mellom oss.

De fortalte at de bodde på internatskole. Jeg blunket til Leif, og vi tenkte sikkert på det samme. Så ble det spilt en sakte melodi av Moby, og vi var ikke sene om å komme oss ut på dansegulvet.

Åse smøg seg inntil meg og kunne nok ikke unngå å kjenne den harde kulen jeg hadde i buksa. Hun ga meg et lett kyss på munnen og gned seg inntil meg og smilte søtt. Jeg forsto at her fikk jeg snøret i bånn.

Vi gikk og satte oss igjen, og det samme gjorde Leif og Siv.

Vi drakk og danset litt innimellom til klokka ble halv tolv.

Da foreslo Åse at vi skulle bli med dem til internatet og ta en drink. Det ville vi naturligvis med en gang. Da vi kom opp på hybelen, kastet de seg over meg og Leif med en gang. Senere fikk vi vite at de hadde blitt enige om dette på forhånd. Vi slengte av oss klærne, og både min og Leifs kuk sto som to flaggstenger. Åse tok straks kuken min i munnen, og Siv gjorde det samme med Leifs.

Jeg stappet en finger inn i Åses fitte og kjente hvordan fittesafta rant nedover hånda mi. Jeg kikket bort på Leif og Siv som allerede var i full gang. De holdt på å knulle villt på gulvteppet.

Da holdt jeg ikke ut lenger, men kastet meg over Åse. Jeg stappet kuken inn i den varme og trange fitta hennes Jeg red som en gal oppå henne, og hun jukket i mot.

Jeg kjente at det ikke ville være lenge før det kom for meg. Hun begynte å vri seg og stønnet, og jeg forsto at det ikke var lenge til det gikk for henne heller. Jeg jukket på det siste jeg hadde av krefter, og plutselig var det som om det eksploderte for oss begge.

Da kjente jeg en hånd som strøk meg på balla. Det var Siv hadde krøpet bak meg, og dette var nok til at kuken min reiste seg igjen. Jeg krøp bak henne og stappet den i henne bakfra.

Dette synet gjorde Leif så opphisset at kuken hans også straks reiste seg igjen. Da Åse så det, var hun ikke sen om å kaste seg over ham.

Snart gikk det for Siv, og ikke lenge etter kjente jeg at jeg kom selv også. Og med et brøl sendte jeg hele satsen inn i fitta hennes. Nå var vi alle sammen så utkjørte at vi sovnet på gulvet.

Da vi våknet igjen klokka ni dagen etter, hadde jentene allerede laget kaffe til oss. Vi ble enige om å møtes igjen neste dag, for alle fire var skjønt enige i at dette hadde vært en deilig natt.

Glade og fornøyde tok vi bussen opp på leiren igjen. Og begge var vi enige om at militærlivet også kan ha sine lyse sider. Særlig når vi får oppleve noe slikt som dette.

Scroll to Top