sexnovell

Sex Novelle – På en øy

Dette hendte for vel to år siden. Jeg var den gangen på en øy og jeg gikk og ruslet langs stranden da jeg fikk se to smellvakre damer ligge oppe i en skråning. Jeg kikket på dem en stund og fant ut at det måtte være to av damene som bodde i nærheten av der jeg bodde. De het Lise og Anne. Lise begynte plutselig å kna brystene til Anne. Og det varte ikke lenge før hånda til Lise hadde funnet veien ned til Annes skritt.
Da var det noe som begynte å vokse nede i buksa mi. Nå får det bære eller briste, tenkte jeg og begynte å gå mot dem. Jeg lot som ingen ting, og plutselig fikk de øye på meg og begynte å glane.
Jeg gikk bort til dem og pratet, men det varte ikke lenge før Lise fikk se den store bulen jeg hadde i buksa. Hun begynte å kna og grave, og til slutt fikk hun fram den blodfylte kukken min.
Hun tok den resolutt inn i munnen og begynte å suge som besatt. Nå våknet Anne også og satte seg skrevs over ansiktet mitt. Da var det bare en ting å gjøre, og det var å begynne å suge og suge.
Dette holdt vi på med en stund, men så sa Lise at hun ville ha kukken min i fitta si. Dette hadde ikke jeg noe imot, og jeg stakk kukken inn i henne så langt jeg bare fikk den. Det varte ikke lenge før hun begynte å skjelve og riste, og det ble en herlig orgasme for henne.
Du er verdens herligste gutt, sa hun.
Men nå ville Anne ha litt kukk også, og det var bare å skli over til henne og begynne å pumpe på der også. Slik holdt vi på i ti minutter, og da det endelig gikk for oss, fikk vi den herligste orgasmen man kunne tenke seg.

Scroll to Top