erotsiknovell

Pirrmeg – sexnoveller

Jeg vil at du skal spille på meg som du spiller på et piano,” Jeg sa. “Spill på meg, bruk kroppen min.”

“Jeg vil at du skal spille på meg som du spiller på et piano,” Jeg sa. “Spill på meg, bruk kroppen min.”

“Jeg har noe annet i tankene, Cheri.” Nikket han på vei mot kjøkkenet og kokken hans kom ut med to tallerkener. Kokken plasserte en tallerken med druer foran hver av oss.

“Det er alt for i dag,” sa han. Kokken bukket og lukket døren bak ham da han dro.

“Jeg vil at du skal nyte litt søt frukt … en dessert,” sa han. Jeg så ham reise seg opp og gå over til min side av bordet. Han tok hånden i lommen, tok noe ut og plassert det på min tallerken med druer. “Og jeg ønsker at du skal spille for meg som jeg spilte for deg… en solo.” Jeg så ned og så en liten gyllen vibrator, jeg klemte lårene sammen ved tanken på den musikken jeg ville spille for ham.

“En solo?” Øynene hans så like ut som da han spilte. Myk, intens, krevende, fylt med begjær og lidenskap.

“Ja, Mon Cheri, en solo. Og hvis musikken din er… søt, kan vi spille en duett som vil få oss begge til å gråte.”Han kysset baksiden av hånden min, gikk tilbake til stolen og satte seg ned mot meg. “Du kan begynne når som helst.”

Jeg tok en drue fra tallerkenen, og kysset det med mine mørkerøde lepper, mine øyne låste seg fast til hans. Jeg lot tungen min sirkle rundt druen til det glitret med spyttet mitt. Jeg bet inn i det myke kjøttet og lot dens søt saft renne inn i munnen min. Jeg forestilte meg at jeg ville smake en lignende nektar fra ham snart, og fitten min kriblet med forventning om hva jeg gjorde for meg selv. Til ham. For han. Jeg reiste meg opp fra stolen og dro skjørtet mitt ned langs beina mine, jeg spredde beina ut så bredt som armene av stolen lot meg og tok en slurk av vinen.

Jeg gled hendene over brystene mine og hvilte dem på hver side av halsen min før jeg kneppet opp min silkebluse. Jeg lukket øynene og kjærtegnet huden min med tuppene av fingrene mine, og klorte forsiktig med neglene nedover nakken min til brystene mine. Jeg forestilte meg at de var hans fingre, og huden min strammet til samtidig som jeg skalv. Brystvortene mine stivnet til under hendene mine når jeg lagde myke sirkler med hendene mine. Jeg lot blusen skli av skuldrene mine, krysset armene og åpnet øynene mine.

Endorfiner som frigjøres under sex

Øynene hans var låst seg fast til mine, og de ulmet. Myke, ømme pirrende lyder. Jeg husket ordene hans. Bygget inn i en vanvittig crescendo.

“Jeg har aldri gjort dette før,” sa jeg da jeg senket hodet og så på ham gjennom halvlukkede øyne. “Foran noen andre.” Jeg slikket leppene mine, og jeg så ham svelge hardt samtidig som han la hendene under bordet hvor jeg ikke kunne se dem. “Nei, nei, elskling … hendene på bordet der jeg kan se dem. Jeg vil at du skal verke etter vår duett.” Han nikket og svelget hardt igjen da jeg bet meg i underleppen og stønnet.

Jeg tok av blusen min og slapp den ned ved siden av stolen min, og lente meg tilbake litt lavere i stolen slik at jeg kunne spre beina bredere. Jeg kunne kjenne en svak puls i fitten min ettersom jeg ertet meg selv, og jeg følte en søt fuktighet samle seg inni meg. Jeg tok en annen drue og lekte med den med tungen og sugde den inn i munnen min. Jeg rynket leppene mine og dyttet den sakte ut igjen. Jeg tok en liten bit av det og smøret den ned halsen min. En fuktig sti av søt saft kjølte ned halsen min, og jeg håpet han ville smake det når leppene og tungen hans var på min hals… senere. Jeg tok en bit og presset den søte saften mellom brystene mine. Det sildret ned mot navlen og deretter ned til toppen av trusekanten.

“Det er på tide at jeg endrer tempo,” sa jeg. Jeg trakk trusen til side og dro druen langs fitten min. Den kjølige saften mot mine barberte lepper fikk meg til å skjelve igjen, og jeg gned det mellom toppen av leppene og holdt den mot klitorisen min. Jeg dro den opp og ned åpningen og åpnet meg selv. Jeg klemte druen igjen og jeg følte den kjølige saften blande seg med min egen. Jeg holdt den opp og slikket det av med tuppen av tungen min, og den søte-salte smaken av kjønnet mitt blandet med den syrlig-søte saften fra druen var berusende. Jeg puttet den i munnen og svelget.

Jeg sugde en annen drue inn i munnen min og plukket opp den lille gull vibratoren han hadde lagt på tallerkenen. Jeg vred på bryteren og det kom til liv.

Jeg følte brystvortene mine stivne til småstein ettersom jeg ertet dem med vibratoren. Jeg kløp en av dem hardt og så bort da jeg følte et støt av nytelse bevege seg ned til min klitoris. Hoftene mine rullet frem og tilbake i stolen og jeg sugd tuppen av vibratoren inn i munnen min for å væte den.

Jeg senket hendene mine under bordet og stirret på ham. Jeg følte en varm følelse av opphisselse vokse i ansiktet mitt og halsen, og min fitte verket å bli rørt… å bli spilt med. Når enden av vibratoren rørte ved klitorisen, gispet jeg til og øynene mine skjøt opp. Jeg så at hendene hans var under bordet igjen, og jeg løftet hånden, ristet en finger på ham og vinket til ham etter å legge hendene over bordet.

“Min solo er nesten over, kjære,” sa jeg. “Du kan spille meg snart.” Han hvilte hendene på bordet med et skjevt smil og nikket. “Se som jeg spiller for deg, elskling.”

Jeg dyppet vibratoren inn i fitten og dro den opp til det rørte ved favoritt stedet mitt. Jeg kastet hodet tilbake og stønnet. Det stedet fylte meg med opplevelser som banket fra dypt inne i fitten min og strålte utover inne i magen. Jeg strammet til fitten om og om igjen ettersom jeg følte spasmene bli sterkere, før jeg dro den bort og holdt den vibrerende lille gull-pæren mot min klitoris.

Om og om igjen, inn og så ut, høyere og høyere, hoftene mine beveget seg raskere ettersom jeg knullet meg selv for ham. Jeg stirret inn i hans mørke øyne, og jeg kunne se at han verket etter å stryke sin kuk mens han så på meg.

“Jeg kommer til deg, elskling,” sa jeg. Jeg gispet mellom ordene, og jeg følte min egne vanvittige klimaks ta meg til et sted jeg ikke kunne komme tilbake fra. “Se meg i mine øyne… mens jeg fullfører… mitt spill… for deg.”

Jeg presset vibratoren hardt mot klitorisen og jeg hørte ham si: “Ja, spill deg selv for meg, Mon Cheri.” Hans ord fikk meg til å krasje forbi det punktet jeg kjente så godt i ren ekstase. Øynene mine lukket seg og en blendende hvit glede eksploderte inni meg ettersom mine hofter trakk seg opp mot presset av hånden og vibrator. Jeg hørte mine stønn og rop fylle rommet, men jeg kunne ikke holde dem tilbake. De kom sammen med den søte musikken av min lykke, og jeg ville at han skulle høre hver note av min nytelse. Bølger av ren glede vasket over og gjennom meg da jeg lokket meg selv til å ri hver lykksalig bølge. Jeg gispet og skalv og stønnet da jeg kom ned fra mitt klimaks.

Da jeg fikk fokuset tilbake, så jeg hendene hans fortsatt oppå bordet og jeg smilte. Jeg var rød og varm, og selv om jeg elsket orgasmen måtte jeg bare, jeg trengte å bli fylt. Jeg ønsket hans kuk inni meg. Jeg klatret opp på bordet og krabbet mot ham uten å ta øynene mine fra hans.

“Jeg vil at du skal spille meg nå,” sa jeg. “Jeg vil at du skal lage musikk med kroppen min, og jeg ønsker å lage musikk med din.”

“Som du vil, Mon Cheri,” sa han. Jeg satt på kanten av bordet foran ham og sette min fot på hver arm av stolen. Beina mine var spredt åpent for ham, fitta hoven og fuktig fra min orgasme, og duften av mitt kjønn fylte luften mellom oss. “La musikken begynner.”

Scroll to Top