Personvernerklæring

BEHANDLING AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Vi vet at våre kunder er opptatt av diskresjon, og vi setter pris på den tilliten du som kunde viser til at vi behandler dine personlige opplysninger på en forsvarlig måte. Denne teksten beskriver våre regler for behandling av personlige opplysninger. Ved å besøke oss, aksepterer du også de reglene som er beskrevet under:

     INFORMASJON DU GIR OSS

Vi mottar og oppbevarer enhver informasjon som du gir direkte på vår web-side eller på annen måte. Du kan fritt velge å utelate denne informasjonen, men det vil avsløre deg fra å kunne utnytte mange av våre servicetilbud. Vi bruker den informasjonen du gir oss bl.a. til å svare på dine henvendelser, tilpasse fremtidige shoppingbesøk til nettopp dine behov, forbedre vår service og kommunikasjon med deg. Du forblir anonym ved å gå inn på hjemmesiden, med mindre du har en kundekonto på hjemmesiden og logger deg på med e-postadresse og passord. Vi vil kun oppbevare dine opplysninger så lenge vi er juridisk pålagt til dette. Beskyttelse av dine personlige opplysninger er viktig for oss  og det er noe vi tar på alvor. 

    AUTOMATISK INFORMASJON

Vi mottar og lagrer bestemte opplysninger hver gang du er i forbindelse med oss. For eksempel som mange andre, bruker vi cookies og vi mottar teknisk informasjon når din web-browser besøker oss. En rekke firma tilbyr verktøy for å besøke web-sider anonymt. Det vil naturligvis være umulig å skreddersy dine opplevelser hos oss når vi ikke kan kjenne deg igjen, men vi ønsker du skal vite at disse mulighetene finnes.

  OM  DERES PERSONLIG INFORMASJON

Informasjon om våre kunder er en viktig del av vår forretning, som vi verken selger eller bytter med andre. Innsendte opplysninger vil kun brukes til behandling av dine bestillingeræ. Ingen andre enn GMK GROUP AS og  BRING.NO har eller vil få tilgang til disse opplysningene. 

KJØPSBETINGELSER 

 • Aldersgrense for å bestille hos oss er 18 år
   
 • Alle varer sendes på en diskre måte og merkes med avsender GMK GROUP AS
   
 • IP adresse blir loggført og alle falske bestillinger politianmeldes
   
 • Batterier og annet tilbehør er ikke inkludert så fremt det ikke opplyses om det i produktinformasjonen
   
 • Ordrebekreftelse vil automatisk bli sendt pr mail

BETALING

Hos oss kan du velge mellom 3 trygge betalingsløsninger:

 • Kortbetaling: Visa/Electron eller Mastercard/Maestro. Kjøpesummen blir reservert på konto frem til varene er plukket.
 • PayPal
 • Vipps appen må være installert på mobiltelefon for å kunne betale på den måten
 • Det er ikke mulig å betale med faktura.

Alle betalinger behandles av betalingsleverandøren Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning. Kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapets regelverk. Vi krever først betaling for varen fra det tidspunktet den blir sendt fra oss til kunden.

Scroll to Top