sexnoveller

Parkeringsplass langs

Det er en deilig dag, sola skinner, det er varmt i været. Så det er egentlig den perfekte juli dagen. Ute og kjører med kalesjen nede, nyter dagen og kjører rundt på landet.

Ser bort på deg, og ser du sitter der med ett glis, vinden blåser håret ditt bakover og det svaier skikkelig i vinden. Beklageligvis har du skjult de nydelige øynene dine bak solbrillene, men kan fortsatt se at du blir både skremt og opphisset av farten og vinden.

Så jeg putter litt mer vekt på gassen, og ser gliset blir større, nesten fra øre til øre nå.

Du skrur ned lyden på anlegget og smiler, sier du bare vil høre vinden som blåser forbi.

Gjør ikke meg no, får lissom litt mer fart følelse av det. Men vanskelig å konsentrere seg om veien, får hele tiden noen stjålne blikk fra deg, og stjeler noen selv. Det er lissom noe spesielt over hele deg der du sitter og tar håret vekk fra ansiktet ditt, i svart singlet, som er akkurat stram nok til at jeg kan se at du valgte bort bh i dag.

Må gire ned, for skal rundt svingen, og når jeg girer opp igjen lar jeg hånda mi stryke så vidt på venstre låret ditt, vi vet begge at uansett hvor tilfeldig det enn så ut så var det fullt og helt med mening. Så spør du over lyden av vinden om vi ikke snart skal finne ett sted å spise. Hadde helt glemt piknik kurven i baksetet, hadde helt glemt å være sulten å skal jeg være ærlig. Lett å glemme sånne små ting når man har en skjønnhet som deg ved min side i bilen på en dag som dette.

Etter en liten stund finner vi en plass langs veien å parkere, vi går ut av bilen, du først, er litt treg med vilje, sånn at jeg får sett den fine baken din mens du er på vei ut av bilen. Jeg lener meg over til baksetet og løfter ut kurven mens du speider etter ett sted å spise. Jaggu finner du ikke en liten lysning bare så vidt inn i skogen.

Etter ett godt måltid, som har fått meg utrolig slapp, så ligger vi på gresset og kysser. Deg oppå meg, og med en fult lite smilt, kysser meg, og trekker deg litt unna så jeg får sett deg ordentlig. Til slutt legger du deg bare ned og slapper av du å. Så jeg blir bare liggende å stryke deg litt i håret.

Mens vi går tilbake til bilen blir jeg gående litt bak deg, der du går i din egen verden, ser på gresset, plukker noen blomster og speider utover landskapet. Jeg vil nå fortsatt påstå at jeg har en bedre utsikt, der jeg ser på deg løpende og koser deg.

Så er det akkurat som om du legger merke til at jeg ser på deg, snur der, smiler med både lepper og øyne, gjør ett ”kom hit” tegn med pekefingeren og løper unna som om jeg skal ta deg igjen. Men tenker at jeg skal vente litt. Så løper jeg etter, noe som må se rimelig rart ut der jeg små snubler bortover med kurven i den ene hånda, og deg i blikket.

Får endelig tak i deg ved bilen, kysser deg mykt, så enda litt fastere, legger deg ned på panseret, stryker en hånd på låret ditt. Slipper piknik kurven i bakken og holder fast på rumpa di. Rart, den kjennes bedre ut enn den ser ut, trodde ikke det var mulig. Men er visst det. Mens jeg fortsatt har leppene godt festet mot dine tar jeg en hånd for å støtte meg, og bruker den andre for å stryke deg på innsida av låret ditt. Du tar litt bedre tak rundt mot meg, og jeg fører hånda opp under skjørtet, som innen nå er dratt ganske godt opp.

Man skulle jo tro du var lagd av silke så myk som huden var der. Men så kjenner jeg at du ikke har tatt på deg noe under i dag. Fører en finger inn, lar den krumme seg litt og beveger fram og tilbake. Så drar jeg deg ut mot kanten av panseret, sprer beina dine, setter meg ned på kne og kysser deg fra kneet og opp. Så kysser jeg bare mykt på kjønnet ditt, før jeg kysser deg fra kneet og opp på andre sida å. Så må jeg jo bare stikke tunga inn, dypt, lar den slikke frem og tilbake der. Kjenner hvordan hendene dine tar tak i håret mitt, nekter å slippe taket. Og hvorfor skulle de vel det, liker meg godt her jeg.

Men etter hvert kjenner jeg du skyver hode mitt bakover, så jeg reiser meg opp, drar ned bukse og bokser. Ser du smiler når staken kommer sprettende frem idet bokseren slipper taket.

Du setter deg ned på kne, jeg kan kjenne hvordan tunga di leker seg rett under kanten på hode, kiler litt, men gud så godt det er.

Det er som om du går dypere og dypere for hver gang. Har aldri kjent noe så godt, så deilig og så ufattelig erotisk som det. Men jeg klarer snart ikke holde meg mer, så jeg dytter deg litt vekk, løfter deg opp og setter deg tilbake på panseret som tidligere, dykker inn og lar tunga leve sitt eget liv, og jeg kan kjenne hvordan hendene dine på skuldrene mine griper tak, hvordan lårene dine kommer stadig nærmere hodet mitt.

Så uten tid til å miste kommer jeg meg ut derifra, snur deg rundt og presser meg hardt inn. Utrolig deilig med baken din som en liten støtdemper om jeg presser på for hardt. Men jeg kjører på, så dypt jeg bare klarer. Og sant nok, der kommer sammentrekningene dine, du vil så gjerne stønne, men det blir litt vanskelig siden du snart har merker etter å ha bitt for hardt i underleppa. Det at det blir litt trangere der, og om mulig, litt våtere er alt jeg trenger. Med ett lite stønn og ett fornøyd sukk kommer jeg, hardt og godt. Lenge siden jeg har opplevd en sånn orgasme. Men det at jeg fikk en så bra en kan jeg bare takke deg for.

Idet vi har kledd på oss, satt oss inn i bilen igjen, starta motoren og fått ett lite kyss av hverandre, først da legger vi merke til folkene på verandaen på det lille småbruket ved skogen på andre siden av vegen. Mon tro om de har fått ett lite show.

Med ett lurt smil og en liten latter spinner vi opp litt av grusen og setter kursen videre.

Scroll to Top