erotikenoveller

Orgasmen ruller over meg

Det var sommer og jeg og mannen min satt på Aker Brygge og spiste reker og hvitvin, når jeg sier vi så mener jeg jo egentlig han. Jeg var 8 måneder gravid på dette tidspunktet så det ble jo ingen vin på meg, jeg måtte nøye meg med Farris.

En jente vinker til oss og jeg kjenner igjen Anja som jeg gikk på videregående med. Hun kommer og setter seg sammen med oss og slår av en prat. Det er så hyggelig å treffe noen fra skolen, jeg har ikke holdt noe særlig kontakt med klassen siden vi ble ferdiga og Anja er den første jeg ser på et par år. Anja inviterer oss på en fest samme kvelden, jeg har ikke videre lyst til å gå siden jeg er såpass gravid, men det hadde vært gøy å opprettholde kontakt med noen fra skolen så jeg takker ja.

Det er ganske fullt på festen når vi kommer, vi rakk ikke frem før klokken halv ti. Jeg holder mannen min i hånden mens vi beveger oss rundt i rommet og prater med de ulike gjestene. En gruppe Marokanere sitter litt for seg selv ved et av bordene og prater og gestikulerer høylytt. Den ene av de reiser seg og kommer bort til oss når han får øye på oss. Mens han går mot oss drar jeg kjennsel på ham, Khalid, en tidligere flørt…
Jeg vet at mannen min har sterke meninger om innvandring og håper at Khalid er blitt voksen nok til å være diskre.

Hei sier han og presenterer seg for mannen min, jeg tror jeg gikk på skole med deg sier han og snur seg mot meg og smiler. Ja nå kjenner deg jeg igjen sier jeg og hilser tilbake. Vi blir stående noen minutter og prate før vi går videre lenger innover i leiligheten. Det er en stor leilighet tre stuer, to balkonger og 7 soverom det er tydelig at dette er et kollektiv.

Det har blitt senere på kvelden og jeg og manen min har minglet litt rundt på egenhånd. Han har nok sett sitt snitt til å utnytte situasjonen og tillatt seg mer en sin tildelte doser av drinker i kveld. Han snakker høylytt med et par jeg ikke kjenner. Anja dukker opp og vi tar opp praten der den slapp ved lunsjtider. Vi går inn på kjøkkenet for å lage kaffe og jeg ser at mannen min sitter i safagruppen samen med marokanerene og røker noe som ser ut som rullings, det kan selvsagt bare være en ting og jeg kjenner at jeg blir rasende. Jeg orker ikke å krangle med ham her, ikke med så mange mennesker tilstede. En time tenker jeg og han er helt ferdig.

Jeg går ut av kjøkkenet og inn i stuen, men jeg kan ikke se mannen min der, jeg går rundt i alle stuene og sjeker begge balkongene, men jeg kan ikke finne ham. Jeg begynner å sjekke de andre rommene, jeg begynner med det nærmeste og fortsetter nedover gangen bort fra stuene. I det siste rommet finner jeg ham sovende på en seng. Jeg setter meg på sengen ved siden av ham røsker litt i ham, han bare grynter noe uforståelig.

I det samme går døren opp og Khalid kommer inn i rommet, han lukker døren bak seg. Hei sier han, hvordan går det? Er han full? Han står ltt nærmere meg enn det jeg er komfortabel med, men jeg kan ikke gjøre noe uten å virke uhøffelig tenker jeg. Han ser på meg mens han stiller seg enda nærmere, det er lenge siden sist sier han og smiler. Jeg var sammen med ham bare en kort periode, det var jeg som gjorde det slutt med ham. Han legger begge hendene på den store magen min og sier: gutt eller jente? Han er for nærgående jeg dytter han forsiktig bakover, jeg vil ikke at mannen min skal våkne nå med Khalid her i rommet sammen med oss. Han lar seg dytte bakover, men han drar meg med ham bortover. Nei forteller jeg ham, jeg er gift og vi skal hjem sier jeg.

Han drar meg bort til hjørnet av rommet og snurrer meg rundt slik at det er jeg som står klemt opp til hjørnet. Han presser hodet sitt inn i halsgropen min og kysser meg på halsen, jeg kjenner at det kribler i hele meg. Jeg dytter han unna, men han stritter i mot. Det er ikke voldsomt det er bar eat jeg ønsker å være stille så han ikke våkner akkurat nå. Han kysser meg igjen på den andre siden av halsen og jeg får gåsehud over hele kroppen, jeg stritter imot mye svakere nå.

Han snur meg rundt, samler det lange håret mitt i en hånd og legger det over skuldren min. Han kjæretegner nakken min med munnen sin og stryker meg oppover kroppen med hendene sine. Jeg kan kjenne at hendene hans beveger seg oppover hoftene mine og gnir meg på midjen før han stryker oppover brystene mine. Han dufter av musk og noe annet jeg ikke kan sette navn på fra middelhavet. Han løfter skjørtet mitt og drar trusen min til siden. Han stryker hånden over skjeden min og jeg kjenner at jeg er våt. Han fortsetter å stryke en stund mens han maserer nakken min med den andre hånden.

Jeg kjenner at han flytter hånden og jeg hører at han åpner glidlåsen på buksen sin. Jeg kan kjenne penisen hans trykke mot underlivet mitt, plutselig gir det etter og han begynner å gli inn i meg. Han er helt inne i meg nå og jeg kan kjenne at pulsen banker i lemmet hans. Han trekker seg sakte inn og ut og jeg gjør hva jeg kan for å holde stønningen lav. Han setter opp farten og jeg kjenner han dunke inn i meg hardere og hardere. Det begynner å krible i føttene og jeg kjenner at det sprer seg oppover, jeg får orgasme mens han knuller meg hardt med den svarte araber pikken sin. Han puler meg bare hardere og hardere og jeg kjenner at jeg dunker mot veggen. Det begynner å bli for hardt og jeg blir litt nervøs, men jeg klarer ikke å ta det ordentlig innover meg jeg nyter det støtende lemmet alt for mye. Han tar tak i håret mitt og drar hodet mitt bakover til det gjør vondt mens han puler meg hardere enn jeg noen gang har blitt pult før. Han presser hodet mitt hardt mot veggen mens han holder meg fast i armen med den andre hånden. Han rister mens han fullfører inne i meg og jeg kjenner at sæden begynner å renne nedover bena.

En annen tredje hånd tar tak i armen min mens jeg står presset opp mot hjørnet. Khalid slipper og jeg kjenner kroppsvekten av en annen mann presse meg mot veggen, han lukter ikke musk og middelhav, det er en stram lukt av frityrstekt mat som fra et gatekjøkken. Jeg blir helt varm i ansiktet og vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg får ikke frem en lyd. En hånd tar tak i hoften min og drar baken utover mens den andre hånden fremdeles holder hodet mitt mot veggen. Han presser seg mot åpningen min, jeg er våt av mine egne safter og mannen før ham, men det går sakte mens han presser seg inn pga av størrelsen hans. Han begynner å pule meg hardt med en gang og holder den ene hånden min presset til veggen med sin egen. Jeg hører at døren åpner seg og flere kommer inn i rommet, de snakker lavt sammen på marokansk og de ler litt. Den store mannen fortsetter å knulle meg hardt uten ense de. Orgamsen ruller over meg, han slipper hånden min og tar tak rundt hoftene. Han står stille mens han drar meg frem og tilbake på den lange sorte pikken sin. Han stopper brått for deretter å støte hardt inn i meg fire ganger. Jeg kjenner at det renner nedover benet mitt.

En av nykommerne legger armene sine på skuldrene mine og presser meg rolig ned på knærne. Han trekker stroppene av toppen min ned over skuldrene mine og dytter BH og topp nedover slik at brystene mine blir frie. Han åpner raskt buksene sine og trekker frem en sort pikk som han trykker inn i munnen min, han holder hodet mitt i et fast grep og begynner å knulle munnen min med langsomme støt. Den andre nykommeren stiller seg bak meg og trekker baken min mot seg slik at han får tilgang. Jeg kjenner pikken hans trenge inn i meg og han begynner pule meg. Han skifter grep fra hoftene til toppen av rumpeballene mine og griper godt tak i de med begge hender. Pikken i munnen min begynner å avgi litt sæd, det smaker salt og litt bittert på tungen. Mannen bak meg setter opp farten og jeg kan kjenne at orgasmen ikke er langt unna. Mannen i munnen min setter også opp farten og flytter seg litt nærmere meg slik at jeg må løfte hodet litt mens jeg blir holdt bakfra. Han legger hele hånden sin på halsen min og begynner å stryke opp og ned langs svelget. Før jeg rekker å tenke kommer han i munnen min og strykingen hans får meg til å svelge alt med en gang. Samtidig ruller orgasmen over meg og han trekker pikken ut av munnen min. Jeg lener hodet mot gulvet og puster tungt, mannen bak meg puler meg fortsatt. jeg vet ikke hvor lenge han fortsetter før han kommer inne i meg. De trekker seg alle ut av rommet og jeg kommer meg inn på badet. Jeg vasker meg i ansiktet og tørker meg nedentil. Retter på klærne og er klar til å gå hjem.

Scroll to Top