couple

Min sex tur

Sporet av min glede ved å se det mystiske paret flykte fra inne i meg. Jeg føler klissete fanget mellom lårene mine og lot det størkne i det mørke skinnet til stolen under. Jeg begynner å bevege meg fra det frosne skjulestedet mitt. Jeg må tilbake til festen, men jeg er fortsatt så opphisset av det jeg nettopp har vært vitne til at jeg trenger å være her litt lengre for å slukke verket mellom mine brennende lår. Jeg fant frem trusen min og justerte klærne mine som var krøllet sammen på en forhastet måte og forlot helligdommen av putene som omga meg. Jeg stopper ved den grå sofaen der kroppene deres sluttet seg sammen, visjoner for gjennom hodet mitt av det jeg nettopp var hemmelig vitne til bare for en liten stund siden.

Jeg børstet fingrene over setet for å finne det varme sted der alt hadde skjedd. Jeg følte umiddelbart en brennende følelse bevege seg gjennom kroppen min fra minnet, i et ønske om at det var meg han sølte sine ønsker inn. Hånden min slutter å bevege seg da jeg oppdager en pose gjemt like under en pute, forkastet sammen med klærne. Jeg kan ikke unngå å legge merke til at dens enkelhet men fortsatt stilige funksjoner er noe som eieren. Jeg legger den forsiktig på siden av den store stolen. Jeg kan fortsatt føle setet er litt fuktig å ta på der saften deres dryppet sammen i enhet. Jeg registrerer at deres tilstedeværelse fortsatt henger i luften, og det får meg til å lengte etter mer. Jeg plasserer meg selv sakte ned, løfter skjørtet mitt til siden der de var låst sammen. Jeg ser for meg hendene hans på meg, munnen hans sveist sammen på min akkurat som han tok henne. Sakte først og deretter dypt og rått. Hans aroma omgir meg, jeg ønsker hans berøring mellom lårene mine, hans ønsker sluppet inn i meg. Jeg lener meg tilbake i stolen og lukker mine øyne tett ved tanken.

Et øyeblikk senere, åpnet døren de forlot fra seg igjen, jeg setter meg opp, men denne gangen i det åpne, jeg har ingen steder å gjemme meg. Det er hun, den blonde damen som kikket mot meg i løpet av sine lidenskapelige øyeblikk. Hun stirret på meg da hun kommer inn i rommet, med fast selvtillit stopper hun foran meg. “Jeg har kommet for vesken min,” sier hun. Stemmen hennes var fortsatt tydelig tent og litt rusten, munnen hennes fortsatt hoven etter å ha lekt med hans. Jeg prøver ikke å rødme eller viser noen andre tegn på følelser når jeg gir den til henne. Hennes delikat fingre kom bort i mine og sendte umiddelbart et heftig støt rett gjennom meg. Jeg er sikker på at hun kunne føle det også ettersom våre hender svever over hverandre.

En stille pause av usikre ord da vi kommer inntil hverandre. “Vil du sitte ned og hvile deg litt?” Spør jeg, i vente på å se om forbindelsen er ekte. Jeg løfter hodet mitt for å møte hennes varme og innbydende, forførende øyne og jeg smelter inn i de mørke blå havene. Hun satte sin delikat kropp ned ved siden av meg. Varmen strålte fra kroppen hennes og interesserer meg mer, og uten å nøle velter jeg inn i henne. Sakte senker hun sine lange vipper og væter leppene sine, som fortsatt er smørt ut etter ham, og forsiktig med den mykeste omsorgen, kysser hun meg. Vår munner åpne og våre tunger glir.

Uten å nøle, ønsker jeg det velkommen. Jeg ønsker å smake ham av henne, hans kuk har vært der før meg, og jeg er sulten på det. Jeg ønsker å ta henne med til alle stedene han allerede har vært, men denne gangen vil jeg at hun skal nyte hvert øyeblikk av det med meg. Jeg ønsker å føle hvordan det var å bli overvåket, jeg vil at hun skal føle hvor våt jeg ble av å se ham ta henne fullt ut. Jeg ønsker å smake hans sæd av hennes lepper og på kjønnet hennes, suge ut noen dråper som fortsatt ligger igjen. Ut av det blå forvandlet kyssene våres seg til et mylder av begjær. Mine varme korte åndedrag og hennes pesing fyrte opp bålet enda mer. Jeg hører i det fjerne posen som faller på gulvet ettersom jeg begynner å gå løs på brystene hennes og utsetter dem for min glede.

Det er en sterk ladning i meg, jeg trenger å ta på dem på måten han hadde gjort, med sine mandige hender ertet han dem. De vakre formfulle brystene som han sugde på er nå i min besittelse, å vite at det er jeg som tenner dem. Brystvorten herdet til på ny, og jeg kan ikke gjøre noe annet enn å ta den i munnen min for å smake hvor søt den er. Min lille hånd dekket knapt formen. Nyter hver slikk jeg gir til den herdede brystvortene, jeg vil at hun skal se på ettersom jeg napper forsiktig på dens fasthet. Jeg holder fast i brystet og løfter den inn i munnen min igjen å suger hardt på hennes vakre oppreist brystvorte.

Jeg dier på hele henne. Tapt i vår opphisselse frir jeg meg selv fra henne. Jeg ønsker å ta henne videre. Og hennes forførende øyne forteller meg at hun ønsker det også. Hun står foran meg og jeg drar til side klærne som skiller mitt ansikt fra hennes kjønn. Jeg trenger å føle hvor han var, hvor hans hånd hadde vært før. Jeg kan ikke vente lenger og lar mine ømme lange fingre gli inn i trusen. Hun slipper ut et mykt stønn når de kommer inn i hennes våte kremete fitte. De var ikke så store som mannen før meg, men jeg fortsatte å presse dem dypt inn i henne. Lyden av hennes safter som velter med rytmen til hånden min gjør at jeg vil smake innsiden av henne.

Jeg legger henne i samme posisjon han gjorde, jeg fjernet trusen. Hennes slanke kropp er fortsatt primet etter han, jeg må smake hver bit av henne som han deltok på, hvor hans kuk banket og hadde lagt igjen hans tykke sæd. Jeg åpner leppene hennes og glir tungen inn mens jeg slikker sølet av hennes ønsker. Jeg kan svakt smake ham, blandet med hennes fittesaft ettersom tungen min arbeider over henne, søker og slukker min tørst. Jeg utsetter henne for enda mer ettersom jeg suger på klitorisen hennes. Bena hennes begynner å skjelve. Hun slipper løs et desperat lite skrik da jeg begynner å suge hardere. Masserer henne med tungen min om igjen og om igjen til siste dråpe er sugd ut av hennes søte dryppende fitte og inn i munnen min. Hver muskel i kroppen hennes strammer til så jeg tar henne over kanten og knulle henne med tungen min til hun kommer.

Jeg puster og peser, prøver å få samlet energien og tørker munnen min med baksiden av hånden min. Min blonde mystiske kvinne setter seg opp ved siden av meg, hennes bryst pulserer fortsatt etter hva min munn og fingre hadde gjort mot henne. Hun strekker seg mot meg, hånden kjærtegner nakken min og jeg stønner fra hennes berøring. Jeg ønsker dette, jeg trenger dette fra henne. Hennes tilfredsstillelse fra hvor hendene hans har vært. Våre øyne er både tunge med lengsel. Jeg ser med spenning når hun knepper opp skjorten min. Denne gangen slik at brystene mine blir utsatt for henne å nyte. Hennes milde berøring sender gåsehud og stivner til brystvortene mine enda mer. Jeg bøyer meg tilbake i setet som hun tar brystet inn i munnen hennes. Ruller tungen rundt den stive brystvorten min gir meg en forsterket glede enda en gang. Delikate fingre sirkulerer rundt mitt andre brystet når hun leker med dem begge sammen. Og jeg skriker fra gleden hun gir meg. Forsiktigkysser hun meg oppover nakken, og jeg løfter hodet slik at hennes søte og myke lepper kan ta meg.

Ufrivillig frysninger kjører gjennom kroppen til hver del som er utsatt og de deler som kommer til å bli det. Hver berøring på meg fra henne blir ekstra følsom. Hun kysser meg hardt på munnen og smaker seg selv på meg. Sakte glir hånden hennes komfortabelt mellom lårene mine, trusen min er allerede gjennomvåt fra min begeistring. Jeg tillater hennes inngang og invitere fingrene hennes og ser for meg gleden pikken hans ville ha gitt meg. En, to og deretter tre fingre fyller tomrommet jeg har ønsket siden jeg kom inn i dette rommet. Jeg veiledet hånden hennes til rytmen jeg ønsker. Sakte i starten for å nyte lengden og fyldigheten til fingrene hennes. Bevegelsen av hånden hennes på klitorisen min gir meg et dypere behov ettersom hun kysser hardt på halsen min. Nå ønsker jeg at hun skal se meg komme, la henne se nytelsen hun gir meg. Å føle hvor seksuelt ladet jeg er etter å ha sett ham ta henne. Jeg trenger den bevegelsen i meg. Hånden hennes gnir raskere og hardere. Fingrene hennes knuller fitten min og jeg peser etter utgivelse. Bevegelsene øker før hun tar meg over kanten og ned i avgrunnen igjen.

Hun fjerner seg fra meg, hun reiser seg rolig og begynner å kle seg. Hun haster ikke, men på en fornøyd måte. Hennes fokus forlater meg aldri mens jeg ligger i stilling på sofaen. Nå farget med tre kropper i stedet for to. Når du er fullt påkledd plukker hun opp vesken fra gulvet, fikser håret sitt og med en rask sprut av parfyme smiler hun mot meg igjen. Hun snur seg rundt, forlater rommet gjennom døren og tilbake ut til festen, mens jeg ligger igjen tilfreds i min glede til et annet møte.

Scroll to Top