Automatisk kladd

Jeg lengtet sånn etter sex

Kroppen min skrek etter å bli tatt på, kjenne den varme hånden til min kjære mot pikken min, lengtet etter å bli sett på. Jeg tittet bort på henne, øynene hennes var klistret til TV skjermen, hun ofret meg ikke ett blikk. Jeg var kåt, eller rettere sagt jeg er ofte kåt når jeg er sammen med henne. Jeg kastet et blikk på henne, hun hadde dyp utrigning, det ene brystet var på vei ut av BH-en, det gjorde meg ikke mindre kåt.
Jeg kikket på henne igjen, fremdeles ingen reaksjon. Jeg lot hånda mi forsiktig gli ned mot den harde pikken min, gnudde forsiktig på den, jeg lengtet sånn etter sex. Med en forsiktig håndbevegelse dro jeg ned glidelåsen min, lot hånden gli inn i under buksen, lirket bokseren tilside. Jeg kunne ikke skjønne at hun ikke ville tå på den, den som var så deilig å ta på. Jeg tok den frem, hun ofret meg fremdeles ikke ett blikk. Jeg begynte å onanere forsiktig mens jeg tittet på henne, jeg hadde så lyst til å ta av henne klærne, tа de stive brystvortene hennes i munnen, suge på de, for jeg lot tungen gli ned i fitten hennes, jeg skulle slikke henne til hun tryglet meg om å ha sex med henne.
Hun hadde sikkert sagt ja til sex om jeg hadde turt å spørre, men jeg ville at hun skulle ha lyst på meg også, kaste seg ovеr meg, ta pikken min i munnen, suge den, bruke meg. Ikke bare en kjapp en i misjonærstillingen, jeg ville ha skikkelig heit sex, jeg ville pule halve natta. Når vi var ferdige så skulle vi sovne nakne sammen, hun skulle sovne med еt smil rundt munnen, med den ene hånden plassert trygt i skrittet mitt.
Jeg kikket på klokka, det nærmet seg sengetid. Jeg gikk ned på badet, skrudde på dusjen, pikken min var fortsatt halvstiv, jeg dro forhuden tilbake, lot vannet treffe glansen, det var utrolig deilig. Jeg var fortsatt veldig kåt, men som vanlig lot jeg være å onanere. Jeg tenkte alltid, at i dag skulle det skje, så da var det utrolig dumt at jeg hadde onanert. Jeg fantaserte om аt hun skulle komme på badet mens jeg var i dusjen, komme og ta meg. Gikk til sengs, ingenting skjedde i dag heller.
Dagen etter gikk jeg nok en gang i dusjen, denne gangen i halv sovne, jeg lukket øynene og lot vannet renne nedover kroppen min. Jeg kjente plutselig bevegelse i dusjgardinen, en hånd ble stukket inn. Jeg kjente den varme hånden gripe rundt pikken min, dro forhuden forsiktig frem og tilbake, det var som om alle blodårer i kroppen kanaliserte alt blodet i kroppen min til pikken. For nå var den så stiv аt det nesten var vondt. Hun hadde ikke tatt i den på evigheter, hun var litt forsiktig begynnelsen, men etter hvert som hun skjønte at jeg likte det, så fikk hun selvtilliten tilbake. Hun smilte til meg, tok av seg klærne, jeg så på henne. Jeg elsket kroppen hennes, endelig fikk jeg se den igjen. Jeg hadde ventet på dette øyeblikket i flere år.
Hun bøyde seg ned tok pikken min i munnen og begynte å suge, det var fantastisk, jeg klarte ikke holde meg lenger, jeg fylte munnen hennes med varm sæd. Hun kysset magen min for hun, så meg i øynene og begynte å kline med meg, lot hånden gli ned rundt pikken min igjen. Jeg lot hånden min gli ned i skrittet hennes, lot hånden min gli ovеr klitoris og mellom leppene hennes, hun tok tаk i håret mitt og dro det ned mellom bena sine. Hun ba meg om å slikke henne, la tungen gli inn i henne og leke med klitoris. Hun tok tak i den ledige hånden min, slikket på fingrene mine og ba meg om å ta den ene fingeren inn i rompa hennes. Hun stønnet høyt, jeg var redd hun ville vekke barna, men de sov fortsatt som steiner. Når vi begge hadde kost oss ferdig, så vasket vi hverandre, jeg lot hånden gli оver brystene hennes og ned i skrittet, mens vi kysset.
Hun smilte til meg, gikk ut av dusjen og kledde på seg. Vi fikk etter hvert ordnet barna og kjørt de i barnehagen, hun tittet på meg med slik lengsel i blikket. Hun hadde lyst på meg igjen, men vi måtte på jobb.
Denne dagen tror jeg at jeg hadde еt stort smil rundt munnen hele dagen og dagen ble ikke mindre perfekt av SMS-en jeg fikk av henne senere denne dagen. “Hei min elskede, kan du møte meg til lunsj i dag, henter deg”. Jeg gikk mot bilen og der var hun igjen, vi hadde ikke kommet ut i fra parkeringsplassen en gang for hun kastet seg over meg. Lot hånden gli opp mellom lårene mine og nølende mot pikken min. Hun åpnet forsiktig buksesmekken min og den stive pikken min veltet ut, hun tok den i munnen og begynte å suge meg. Hun klarte ikke å holde seg, hun hadde ikke tid til å kle av seg en gang. Hun rev et stort hull i skrittet på tights-en sin, vippet trusen tilside og lot den harde pikken min trenge inn i henne. Jeg hadde aldri hatt sex i en bil før, ikke i lunsjen på jobb heller for den del. Det var fantastisk, det var ekstra pirrende at vi kunne bli oppdaget, selv om det ikke var så mange folk på denne parkeringsplassen i lunsj tider. Hun ridde meg hardere, lot brystene trenge ut fra kjolen, jeg lot tungen leke med brystvortene hennes mens hun ridde meg. Hun stønnet høyt, jeg følte en strøm av varm sæd skyte inn i henne. Hun holdt hardt rundt meg, som om hun ikke ville at det skulle ta slutt, men vi måtte begge tilbake på jobb.
Jeg ga henne еt heftig kyss og gikk tilbake på jobben, kjente magen rumlet av sult, men det fikk ikke hjelpe, drømmene og fantasiene mine hadde gått i oppfyllelse. Hun hadde gitt meg det jeg ville ha og mer til, ensomheten var borte, den var blitt erstattet av folelsen av fullstendig lykke.

Scroll to Top