sexnovell

Forandring fryder

I fjor sommer var vi to ektepar som ferierte sammen i en by i Sverige. En av de siste feriedagene satt vi i campingvognen vår og snakket om at vi i grunnen ikke var blitt en eneste erfaring rikere i løpet av hele ferien. Vi hadde jo hengt sammen som erteris hele tiden.

– Nei, sa mannen min, – i kveld går vi karene ut alene. En kveld i ferien må vi da kunne være fri for skjørteregimentet.

Min venninne Ida og jeg vekslet blikk. Så sa hun: – All right, la oss ta oss en frikveld som vi ikke skal stå til regnskap for motparten for.

Først så gubbene ut som de hadde fått ei kald bøtte vann over seg. Men så kviknet de til og tok oss på ordet. De dro rett og slett ut på byen før vi fikk sukk for oss.

– Der gjorde vi vel noe dumt, sa jeg.

Ida bare strakte på seg. Så sa hun: – La oss pynte oss litt. Så drar vi i all fall bort på kroa. Det er ikke godt å vite. Vi kan snart få rene drømmekvelden.

Vel, vel. Jeg syntes det var liten vits i å sitte i campingvogna og slikke mine sår mens jeg ventet på at gubben skulle komme angrende hjem.

Litt usikre gikk vi inn på kroa og bestilte en halvliter hver. Mens vi satt og røkte og drakk øl og betraktet de andre gjestene, kom en kar som Ida hadde snakket med på badestranden dagen før. Han spurte om vi ikke ville flytte bort til bordet hvor han og vennen hans satt. Vi lot oss ikke be to ganger, for sant å si satt vi og kjedet oss. De to typene bestilte mat til oss alle og var flinke til å slå vitser om alt samtalen kom inn på. Så etterhvert som ølet gikk ned, tenkte ingen av oss på at vi i grunnen var helt ukjente.

Etter ei stund sa Tommy, som den lille tykke het: – Nei, dere, hvorfor skal vi sitte i dette overfylte lokalet når jeg har egen suite på hotellet her bort. Dessuten har jeg en fet konjakk smuglet inn fra Tyskland. La oss dra over til meg.

Vi dro i fin stemning over til hotellet hvor stemningen etter kort tid steg ytterligere i takt med drammene.

– Nei, Amt, sa Carl som den andre karen het, – få frem kameraet ditt og la oss få se de flotte filmene du skrøt sånn av at du kjøpte i Tyskland.

Den tykke, lille fyren spratt opp som om han hadde fått ei kule i baken. Like etterpå slukket han lyset og koblet opp en sexfilm som virkelig greide å egge opp alle fire. Maken til DVD-kveld skal en lete lenge etter.

Jeg ble bare sittende og stønne. Da jeg kastet et blikk bort på Ida, så jeg at hun satt og gnudde seg frem og tilbake i sofaen. Til slutt satte jeg i:

– Ida, fitta kan bli skinnløs av den gniinga.

– Det skal hun da slippe, sa Carl og stakk handen under skjørtet hennes og begynte å fingre med høna hennes.

Ida stønnet og bar seg. Imens rev jeg klærne av meg. Da ble det fart i den lille, tykke Tommy. Han fikk klærne av seg og vimset rundt med den minste ståpikken jeg noen gang har sett.

Han kom og stakk pikken sin i kanten på fitta min og sa:

– Liten, men god. Så veivet han rundt i skamleppene mine med den til jeg var så våt i fitta at det var som om noen hadde skvettet vann på meg.

Jeg la hodet mitt på de tykke lårene hans og sugde på den vesle pikken. Så kom Carl og stakk karen sin inn i meg mens Ida la seg til slik at Tommy fikk suge fitta hennes. Snakk om gruppesex! Vi eksploderte faktisk alle fire nesten samtidig i høye hyl mens det gikk for oss.

Etterpå jaget jeg opp Tommy igjen. Det var lett gjort. Så fikk jeg ham til å stikke den lille karen inn bakfra på meg mens Ida stod bak ham og gnudde ham på ballene for at han skulle bli mer opphisset og hardere. Bak henne stod Carl med den lange karen sin og jaget frem og tilbake i fitta hennes.

Etterpå la vi oss på gulvet og sugde hverandre til det gikk igjen. Vi skålte for hver orgasme vi greidde å fremkalle.

Til slutt var Ida og Tommy helt utslått. Men Carl og jeg gikk inn i det luksuriøse badet, tappet vann i karet og såpet hverandre inn på fitta og kuken til vi var så kåte at vi nesten skrek etter utløsning.

Der nede i vannet fikk jeg den lange og herlige kuken hans så langt inn at det føltes som om han fylte hele underlivet mitt da det gikk for ham.

To ganger til greide vi å ta et «nummer» i vannet. Men da hadde selv vi fått nok.

Ei uforglemmelig natt ble det i alle fall. Ærlig talt, jeg kommer aldri til å nekte min mann å gå alene ut på byen. For fitta mi har aldri fått så kraftig og god behandling av ham som den fikk denne natten.

Scroll to Top