Automatisk kladd

Et pinlig møte

Det var om hun som hadde mannen sin som seilte ute som kaptein og ikke hadde vært hjemme på et halvt år. Så en ettermiddag ringer det på døra og ute står en fremmed mann , som presenterer seg som skipskollega av hennes mann , og sa han hadde lovet kompisen å stikke innom kona hans , og hilse fra ham , å si at nå var det ikke lenge før han kom hjem på perm.
Det var jo hyggelig og det ble bydd på kaffe og kaker og praten gikk om likt og ulikt. Da sier plutselig den besøkende: Jamen er du søt. Om jeg får et par kyss av deg , skal du få 1000 kroner av meg. Hennes første reaksjon var å kaste mannen på dør , men så kom hun til å tenke på pengene, hun hadde ikke vært i nærheten av en mann på lenge , og mannen fikk sikkert ikke vite noe om det , så etter en tenkepause slo hun til.

Det var første del av en liten historie. Vil du lese mer?Mannen virket fornøyd , selv om det ikke ble sagt noe på en stund.
Dette ga mersmak, og sånn nydelig kropp du har , får jeg se på brystene dine, skal du få 2000 kroner? Som sagt så gjort.
Så sexy du er,pytt og, dersom jeg får se deg naken , skal du få 3000 kroner. Kona synes det ble litt pinlig , men det var jo mye penger, og mannen var flott å se på og virket hyggelig , så da var det vel ikke så farlig.
Nå ble jeg virkelig kåt , jammen er Nilsen heldig som er gift med deg, skitt og ,om jeg får pule med deg , skal du få 10 000 kroner? Det var ikke helt fritt for at samvittigheten gnog i jenta , men hun og hadde blitt temmelig opphisset , det var mange penger , og husbonden fikk sikkert aldri snusen i det. Så det ble en svært så livat hyrdestund på divanen. Så takket han pent for alt , og gikk .
To uker senere kom ektemannen hjem , og det var stor stas.
Ja, det var sant , Har Olsen vært innom her, og hilst fra meg ? Jo , kona måtte jo innrømme det.
Og leverte han de 16 000 kronene han skulle gi deg , fra meg ?

Det er ikke bare bare å ha en sensitive navle. Dette skjedde for en drøy mannsalder siden. Jeg var i tenårene og skulle til kontroll av navlebrokket og om det måtte oopereres. Husker ikke detaljer, men det jeg skal fortelle står levende for meg den dag i dag. Selve undersøkelsen husker jeg lite av. Men legen hadde assistanse av en sjukepleierstudent som var i praksis og det ble spurt om jeg kunne stille navlen til disposisjon så hun fikk praksis i å diagnostisere et navlebrokk
Jenta var pen hun, men fryktelig gammel. I alle fall minst 20 år. Jeg ble lagt på en benk med magen bar og hun trykket forsiktig på navlen. “Jo jeg kjenner brokket,” husker jeg hun sa. Så slapp hun og hun konstaterte forbauset at navlen spratt ut igjen, så hun trykket på nytt og slapp og slik holdt hun på litt. Det var da “katastrofen” inntraff. Det var jo så fantastisk godt at noe litt nede på kroppen begynte å reagere. Jeg hadde ikke noe særlig klær på kroppen så det ble jo akk så synlig.
Legen stod med ryggen til. Men hun så det garantert. Hun trykket et par ganger ekstra på navlen, sendte meg et strålende smil , takket pent for lånet av navlen og vekk var hun.
Desverre så jeg henne aldri igjen.

Scroll to Top