erotic

Den stive pikken

Vi to, Mari og Endre, var på 27 år. Vi hadde vært samboere i 8 mnd. En kveld under kosestunden i sengen, Endre fortalte at han drømte om å knulle en fremmed jente, og som alle andre menn, ønsket han trekant. Jeg, Mari, hadde en fantasi om å se Endre knulle en annen jente, mens jeg så på, og han måtte fortelle meg underveis hva som var deilig osv. Jeg var veldig redd fоr om dette var noe jeg ville klare, eller om jeg ville blitt sjalu, og det ville oppstå problemer i forholdet.
Vi snakket om dette lenge, og da ble vi enige om at vi må ha klare grenser. Som f.eks han skulle bruke kondom, og han skulle ikke kline med henne.
Han var helt med på dette, og vi slo oss til ro…
Noen mnd senere, skulle Endre ut på byen med kompisene sine. Jeg hvisket han i øret på vei ut, аt i kveld kunne han få lov, hvis han ville. Jeg kjente jeg ble kåt bare av tanken, og det kilte i musen min. Endre så sjokkert på meg, og smilte fоr han gikk ut døren.
Timene gikk, og jeg brukte tiden for meg selv til å stelle meg og barbere bort alt av hår på både mus og legger. Under armene var alt tatt på morgenen.
Da kl nærmet seg 1 om natten, fikk jeg melding på telefon.
Det var Endre. Han skrev at de var på vei hjem nå, og at jeg måtte legge meg i sengen, eller sette meg på en stol.
Jeg satt meg i sengen og så på tv der, og var kjempe spent.
Klokken halv to, hørte jeg døren åpne seg og ei jentestemme fnise. Endre hysjet, og dro henne med seg inn på soverommet hvor jeg satt i sengen. Han sa til henne at hun bare skulle overse meg, og begynte han å kle av henne. Hun het Trine, og var 20år. Hun hadde faste fine runde pupper, finere enn mine syntes jeg, og var slank og nydelig jente. Kjente jeg ble litt sjalu allerede, men var også litt kåt.
Da de var naken, la de seg på sengen ved siden av meg, og de var tydelig kåte begge to. Endre kjærtegnet de nydelige puppene hennes, og slikket brystvortene til de ble stive og harde. Han småbet litt i dem, og Trine stønnet.
Endre pustet fort og tungt, og var helt oppslukt av denne nydelige jenten fremfor seg, så han spurte henne om å få smake på musen hennes. Hun satt seg på fjeset hans, for å få sugd han samtidig. Hun stønnet, og sugde den store deilige pikken hans. Hun kom helt ned til roten av pikken, og Endre hadde aldri vært så kåt før…
Nå var det like før de kom begge to, så Endre ba henne gå av litt. Han trengte en liten pause, fоr dette ville han virkelig nyte…
De satt på sengen, og Trine bøyde seg bort å begynte å kysse og kline med Endre.
Endre som var så kåt, glemte helt аt det var ikke lov, så de satte i gang å kline skikkelig heftig, og virkelig smake på hverandre. Han stønnet, og fortalte henne at han aldri hadde vært så kåt før, og аt hun var så utrolig deilig. Trine ble stolt, og var skikkelig tent, så hun satt seg i fanget hans, og veltet han bakover i sengen. Da så jeg at pikken til Endre sklei rett inn i den klissvåte musen hennes. Det rant safter nedover lårene hennes, og det kom klisselyder når hun ridde han.
Endre var helt oppslukt av de deilige puppene som hoppet opp og ned mens hun ridde han, og sa til henne at det var de deiligste puppene han noen gang hadde sett. Jeg kjente jeg ble litt sjalu igjen, fordi han glemte reglene våre, og meg, men jeg kunne ikke annet enn å gi fra meg et lite stønn, for dette var så utrolig spennende å se på. Følelsen var noe jeg ikke kan beskrive. Det var noe spesielt med min Endre som hadde ei nydelig jente rett forran øynene mine.
Da Endre hørte det lille stønnet mitt, så han på meg, og dyttet bort Trine… Han ba oss begge stille oss på alle 4 siden av hverandre, og ba Trine velge et tall. Trine som var gjest, måtte få velge, og hun valgte 8.
Endre bøyde seg ned og slikket oss begge to, og smakte på oss. Han fortalte hvor godt vi smakte, og sa at nå var han i lykkeland. Da han hadde fått roet seg litt, puttet han den stive pikken inn i min våte mus, og knullet meg 8 ganger. 8 som Trine valgte, så var han borte på henne og knullet henne 8 ganger. Sånn byttet han på, fоr å se hvem den heldige vinneren av spruten hans ble.
Vi ville begge kjenne strålen inne i musen, så vi håpet begge det ble oss. Trine ble den heldige..Nå kom han, og han fylte henne opp, så langt inni henne, аt hun kjente det godt. Nå kom hun også, og stønnet og ynket seg. Endre knakk sammen oppå henne, og hang på ryggen hennes, mens han knadde de deilige puppene hennes. Han fikk presset frem mellom all stønningen, аt han aldri hadde hatt en så kraftig og deilig orgasme før.
Trine følte det samme, og ga han et stort kyss, da vi alle lå i sengen. Hun skrev ned nr sitt, så han kunne ringe om han fikk lyst på henne igjen. Så tok hun på seg klærne sine, og gikk. Igjen la Endre og jeg, han verdens lykkeligste, og jeg kjempe kåt.
Jeg tok tаk i dildoen min, og begynte å leke med meg selv, da Endre snudde seg til meg og spurte om han kunne hjelpe. Han slikket og knullet meg med dildoen, sa hardt og fort, at jeg kom med en gang.
Orgasmen var skikkelig kraftig etter alt jeg hadde sett i dag. Og jeg var lykkelig jeg også.

Scroll to Top