sex

Den beste venninnen

En av mine kameraters venninner var noe opprådd da kjæresten var i militæret. Hun var av den varmblodige typen, litt lubben med blondt, langt hår. Hun hadde også noen ganske store pupper. Jeg tenkte at det kunne nok bli litt hardt for henne å gå rundt med alt dette hele sommeren uten at det ble tatt på.

Hun het Gunn, og de hadde et kjempehus i Oslos utkant.

Hagen deres er stor, og det er et fast festested i helgene om sommeren. Rolf var altså i militæret, og det var mange av de andre i gjengen også. Det var også fast takst at damene møttes hos Gunn.

Det var lørdag morgen, sola skinte og jeg fikk en SMS.

”Kom oppover en tur da vel. Anne”

– Greit, svarte jeg og satte meg i bilen.

Litt etter lå jeg og hadde en koselig prat med jentene. Vi kjente hverandre svært godt alle sammen, og jentene lå og solte seg med bar overkropp. Vi dusjet i hageslangen for å avkjøle oss.

I to-tiden skulle to av dem dra. Jeg tilbød meg å kjøre dem, men det viste seg at de hadde bil selv. Det ble derfor til at jeg holdt Gunn med selskap.

Etter en stund skyet det over, og Gunn ba meg inn. Hun sa at jeg kunne spise hos henne. Men jeg kunne allerede da forutsi hva som kom til å skje. Hun hadde nemlig før hun traff Rolf, holdt på å voldta meg på en fest. Så jeg visste hvor jeg hadde henne.

Jeg dusjet etter henne. Og da jeg kom ut, hadde hun laget en god porsjon kyllingsalat. Jeg spiste godt, og øl fikk jeg også. Da jeg hadde spist, satte jeg meg i sofaen i stua.

Hun gikk rundt i badekåpe, jeg hadde badebukse på meg.

Klærne mine lå i bilen. Hun kom inn i rommet og hadde et sløret blikk i øynene.

– Henrik, sa hun mens hun satte seg skrevs over meg i sofaen.

– Ja?

Hun satt og så på meg fortsatt med det slørete blikket sitt. Så lente hun seg mot meg og kysset meg.

Hun var så kåt at jeg nesten ble redd. Når jeg kjente godt etter, gjorde hun meg våt på lårene også. Riktig gjettet, hun hadde ikke truse. Jeg fikk en harding av de helt store. Hun kjente det og dro den fram. Jeg lot meg gli litt fram i sofaen, og hun satte seg ned over meg mens hun så på meg med det sprø, bedende blikket sitt.

Hun likte dette, og hun var av den typen som liker å være grov i munnen også selv om hun er den dama til hverdags. Hun kom med lyder som var en blanding av gurgling og stønning. Hun knullet meg som besatt.

Og da hun kom, satte hun seg så hardt ned over meg at jeg trodde stellet mitt skulle brekke. Da vi hadde kommet oss litt, så jeg at hun var barbert nedentil.

Jeg tente på alle pluggene og sendte Rolf en tanke da jeg la meg på gulvet og dama hans satte seg ned over ansiktet mitt.

Jeg skilte de store, litt bollete leppene fra hverandre og brukte tunga i hennes røde, varme og våte hull. Hun gnisset og vred på seg som en gal. Saftene rant av henne. Jeg var våt i ansiktet som bare det da hun kom. Etterpå tok vi det rolig. Hun spurte om hun ikke kunne få ringe meg dersom det ble for «jævlig». Hun hadde et behov uten like.

Da jeg litt senere hadde vært ute i bilen og kledd på meg og sto i speilet for en liten sjekk, kom hun smygende. Hun ville kline, og jeg ga det jeg hadde i «farvel-kysset». Da skjedde det igjen.

Hun rev opp buksene mine og sugde meg stor og hard.

Hun stilte seg med rumpa mot meg mens hun sto og så seg i speilet.

– Ta meg som ei purke, sa hun og viftet med sin litt brede bak.

Da jeg fikk se hennes røde fitte igjen, fikk jeg ei skikkelig ri igjen. Jeg pulte henne som en hingst mens jeg så på ansiktet hennes i speilet.

Hun kom før meg og holdt på å gå i kne. Jeg holdt henne oppe mens jeg ga henne de siste dråpene jeg hadde igjen.

Jeg dro derfra med et stort smil og lovte å komme tilbake.

Scroll to Top